Apasă tasta Enter

Cum îți creezi cont

Înainte de a anunța o oportunitate de muncă pe Senior Jobs, vă rugăm să consultați secțiunea Cui ne adresăm, pentru a citi „scrisoarea noastră de intenție”.

Crearea unui cont de angajator și postarea unui anunț pe site se fac simultan prin completarea formularului din secțiunea Anunță un job.

La finalul formularului, dați clic pe Vizualizare anunț. Veți avea două opțiuni: Editează, dacă e cazul, sau Trimite anunțul (anunțul d-voastră va fi moderat înainte de a fi afișat pe site, rezervându-ne dreptul de a verifica corectitudinea datelor de identificare ale Angajatorului/Recrutorului).

După ce dați clic pe Trimite anunțul, veți observa în colțul dreapta sus al paginii username-ul pe care l-ați completat (ex. „Bună, andreea”). Plasați săgeata mouse-ului pe username și dați clic pe Editează profilul.

Mai jos în pagină, veți avea o secțiune de Administrare cont, iar dedesubt butonul Generează parolă. Dați clic pe buton pentru generarea automată a parolei. Puteți șterge parola generată automat și introduce o parolă personalizată, după care dați clic pe Actualizează profilul. Din acest moment, contul d-voastră de angajator este creat și vă puteți loga pe site (Sign in) cu username și parolă.

Toate anunțurile d-voastră pot fi vizualizate și editate din Cont angajator. În această secțiune aveți inclusiv opțiunea Clic ocupat, pentru a semnala faptul că postul a fost ocupat. Jobul va fi afișat în continuare pe site însoțit de o notă informativă, iar candidații nu vor mai avea posibilitatea de a aplica. Puteți reveni oricând asupra deciziei editând conținutul anunțului (ex. deadline) și dând Clic disponibil.

Pentru orice probleme sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la 0773.723.424; email: contactseniorjobs@gmail.com. Vă mulțumim.