Apasă tasta Enter

Ziua Seniorilor Pricepuți la Brutăria cu Povești

Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) și Brutăria cu Povești – Organizația Umanitară Concordia lansează luni, 17 august, Ziua Seniorilor Pricepuți, eveniment dăruit de organizatori creatorilor aflați la vârsta de argint, pasionați de hand-made și arte frumoase.

Prima parte a întâlnirii va debuta în compania a șase doamne iscusite ale căror lucrări – decorațiuni interioare, bijuterii, picturi, țesături artistice și… poezii – vor fi expuse la Brutăria cu Povești pe parcursul zilei de luni.

Până la finalul lunii august, vor avea loc, în fiecare zi de luni, alte două expoziții care vor pune în valoare priceperea și pasiunea seniorilor.

Proiectul este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Citește articolul integral AICI.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *